Tudi letos se je Družba Petrol združenih prodajnih mest Posavje odločila, da z sloganom »Naša energija povezuje« donira  1.800 evrov Društvu Sonček Posavje.

Po enoletnem premoru (predvsem zaradi epidemije), je društvu Sonček Posavje ponovno uspelo organizirati zdravstveno terapevtsko kolonijo v Kranjski Gori.

V soboto, 23. oktobra, smo se člani društva Sonček Posavje udeležili inkluzijskega pohoda v okviru akcije GOGO (Gibalno ovirani gore osvajajo), tokrat na Boč.

V zadnjem tednu avgusta  smo izvedli obnovitveno kolonijo, za odrasle  na Pašmanu.

Tudi letos, je Društvo Sonček Posavje  izvedlo samostojno kolonijo za otroke in odrasle na Turistični kmetiji Zevnik, na Čatežu.

Svetovni dan cerebralne paralize je družbeno gibanje,katerega je cilj spregovoriti o cerebralni paralizi in težavah in izzivih,ki jih je le ta prinesla našim otrokom v vsakdanjem življenju.

Družba Petrol tudi konec lanskega leta, že deseto leto zapored, izvaja vseslovensko humanitarno akcijo Naša energija povezuje, s katero sredstva, predvidena za nakup poslovnih daril, nameni posameznikom, društvom in projektom v lokalnih skupnostih, ki jih izberejo zaposleni na Petrolovih prodajnih mestih po Sloveniji.

Društvo Sonček Posavje je že tradicionalno tudi letos obdarilo svoje člane, čeprav letos malo drugače, kar na njihovem domu.

V mesecu oktobru je  Društvo sonček Posavje izvedlo že večkratni pohod iz  Brestanice do  Senovega.

Ob 6.30 smo se skupaj odpeljali z avtobusom in nekaj osebnimi avtomobili proti Planici. Na poti smo bili vsi v pričakovanju, kako bo in kaj vse bomo doživeli.

Društvo za cerebralno paralizo Sonček Posavje je v mesecu avgustu izvedlo samostojno zdravstveno terapevtsko kolonijo na kmetiji Zevnik na Čatežu. Na lokacijo se vračamo že več let, saj naši sončki tu neizmerno uživajo.

V torek je bilo v Centru Sonček Krško precej veselo,saj je Društvo Sonček Posavje izvedlo pustno rajanje,katerega je na veliko veselje otrok popestril čarodej Mac.

KRAJEVNA SKUPNOST LESKOVEC PRI KRŠKEM

Ulica 11. novembra 24,

8273 Leskovec pri Krškem

 Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

07 49 05 130

© 2022 KS Leskovec pri Krškem, Vse pravice pridržane. Anuška Motore s.p.