krajevna skupnost leskovec pri krškem

Iskalnik po strani

leskovec krsko
Petek, 19 Julij 2019 08:08


SONČKOVA KOLONIJA NA PAŠMANU    

Društvo Sonček Posavje je konec junija tudi letos organiziralo zdravstveno terapevtsko kolonijo na Pašmanu.

Več ...
 
Četrtek, 04 Julij 2019 09:09


90 LET ANE PAVLIN

1. julija je svoj okrogli jubilej (90 let) praznovala Ana Pavlin iz Veniš,kaera se je tudi rodila v vasi Veniše, kjer je odraščala s sestrama, bratom in očetom.

Več ...
 
Sreda, 03 Julij 2019 06:21


OBJESTNOST V VOLOVNIKU  

V ponedeljek ali torek, so  se neznani storilci spravili nad predmete, ki so bili na terasi stavbe v Volovniku v KS Leskovec pri Krškem. Verjetno se ne bo nikoli izvedelo, kaj jim je bilo v napoto, da so prevrnili klopi in mizo na terasi  (zlomili klop), poškodovali fasado na objektu,potem novo ruleto na oknu,v dolino pa pometali ležalnike,večji žar,plinsko bombo,skratka vse kar je bilo na terasi. Mogoče opozorilo vsem ostalim,da naj zunaj ne puščajo poletnih pripomočkov,če jih ni doma,čeprav verjetno tudi to ne bo veliko pomagalo,ker objestnost ne pozna meja.    

Anton Hruševar

Več ...
 
Ponedeljek, 24 Junij 2019 16:39


INKLUZIJSKI POHOD K MENGEŠKI KOČI       

6. junija smo se nekateri člani Društva Sonček Posavja in uporabniki VDC Sonček Krško s kombiji podali proti Mengšu. Tam smo se pridružili še ostalim pohodnikom. Pričakali so nas tudi prostovoljci iz P Avtomobil Import d.o.o./C Avtomobil Import d.o.o..

Več ...
 
Petek, 21 Junij 2019 09:50


1. ANIN GLASBENI VEČER 

V sredo je KD Leskovec pri Krškem v sodelovanju z župnijo Leskovec pri Krškem,začelo z sklopom »Anini glasbeni večeri«,kateri se  izvajajo že 17 let.

Več ...
 
Četrtek, 20 Junij 2019 11:32


DRUŠTVO SONČEK POSAVJE IZVEDLO PLANINSKI POHOD 

V soboto 25. maja, smo se člani Društva Sonček Posavja z avtobusom odpravili proti vipavski dolini. Naš cilj je bil planinska Koča Antona Bavčerja na Čavnu.

Več ...
 
Četrtek, 20 Junij 2019 09:18


OBNOVITEV IN OTVORITEV AVTOBUSNE POSTAJE V IVANDOLU    

V Ivandolu so zaradi varnosti  tako otrok kot krajanov, v preteklih mesecih začeli z obnovo avtobusnega postajališča katerega so prav tako sedaj že starejši krajani postavili z prostovoljnim delom nekje 1987 leta. Kot je dejal član sveta KS Leskovec pri Krške Ivan Kranjčevič,se je pred leti ob neurju sprožil plaz za postajališčem in je celo postajališče (hiško) porinilo proti cesti.

Več ...
 
Ponedeljek, 17 Junij 2019 05:55


Kobile - malo naselje išče svojo pot v skupnosti

V soboto, 8. junija, so v sklopu praznovanja Krajevne skupnosti Leskovec pri Krškem krajani  Kobil predali namenu prenovljen prostor vaške gmajne, kjer sta bili zgrajeni dve travnati igrišči, nogometno in igrišče za odbojko,  ter lesena zgradba za skupno druženje. Preostali del vaške gmajne, imenovan V potokih,  ohranja naravoslovno noto z izvirom potoka Sivčka in ohranjeno tehniško dediščino, vodnim zajetjem in vodohranom za vaški vodnjak sredi naselja Kobile ter nekdanjim periščem in skupnim vodnjakom za naselje Ivandol.

Več ...
 
Petek, 07 Junij 2019 09:02NA KRAJEVNI PRAZNIK PODELILI PRIZNANJA    

V petek 31.5., so v Leskovcu pri Krškem na slavnostni seji, katera je posvečena spominu na vrnitev izgnancev v domači kraj po 2. Svetovni vojni,podelili bronasta, srebrna, zlata priznanja s plaketami ter jubilejna priznanja.

Več ...
 
Četrtek, 06 Junij 2019 06:16

Krajevna skupnost Leskovec pri Krškem in

vaška skupnost Kobile


Vabita

na otvoritev travnatega igrišča v Kobilah

sobota, 8. junij 2019 ob 17. uri

v dolini Ob potoku

Če ni pretežko pridite tudi peš

(iz Leskovca cca 1 ura)


Pogostitev!

  

Vabljeni!

 
<< Začetek < Prejšnja 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Naslednja > Konec >>

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL
Krajevna skupnost Leskovec pri Krškem, Ulica 11. novembra 24, 8273 Leskovec pri Krškem